Oktatás

Akkreditációs lajstromszámunk a régi rendszer szerint AL-1317, az új rendszer szerint E000632/2014.

A kor és a gazdasági igényeknek megfelelően a csoportos oktatási igények figyelembevételével képzési skálánkat folyamatosan bővítjük. Az informatikai szakképzés iránt érdeklődők többféle megoldás közül válogathatnak. A tanulni vágyók korszerű elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetnek.

A hosszabb-rövidebb tanfolyamok összhangban az oktatási rendszerrel alap-, közép- és felső szintű, államilag elismert képzettséget nyújtanak. Nemzetközi ECDL vizsgaközpontunkban képzést is igénybe vehet, és bármely modulból (modulokból) vizsgázhat is.

ECDL vizsgaközpont

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által akkreditált ECDL vizsgaközpontként évente több száz vizsgát bonyolítunk egyéni és szervezett jelentkezők számára.

A vizsgaközpont száma 029.

Az European Computer Driving License (ECDL) az EU által is támogatott, olyan egységes európai számítógép-használói jogosítvány, amely a felhasználói ismereteket igazolja.

Lehetőség van kifejezetten ECDL vizsgára felkészítő oktatásokon is részt venni. A vizsgázók jól felszerelt számítógéptermekben, korszerű számítógépeken adhatnak számot tudásukról. Számos középiskolai tanuló, továbbképzésen résztvevő pedagógus, és egyéb szervezett képzésen résztvevő szerezte meg a jogosítványt.

http://njszt.hu/
http://www.ecdl.com/

ECDL

Letölthető anyagok:

Egyéb szolgáltatások és képzések

A felnőttképzés keretében a „Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás” szolgáltatást valamint az „Előzetes tudásfelmérés” szolgáltatást is igénybe vehetik, ez utóbbit ingyenesen.

Keressen minket elérhetőségeinken, egyéni vagy vállalati képzések megvalósításához, akár kihelyezett képzésekhez is. Konzultáció alapján elkészítjük Önnek az elképzeléséhez, az igényeihez, a munkabeosztásához és egyéb szempontokhoz igazított képzési tervet, tematikát és tanmenetet, és biztosítjuk az akkreditált képzési programot.

A „Felnőttképzési Törvény” -nek megfelelően a hallgatókkal felnőttképzési szerződést kötünk.

A teljes képzési folyamatot a Minőségirányítási Rendszer előírásai alapján végezzük.

Letölthető anyagok: