Ingatlan üzemeltetés, bérbeadás

Az irodaház 2000-ben teljes átépítésen és felújításon ment át. A felújítási munkákat a legjobb minőségű anyagok felhasználásával egy osztrák cég végezte. A háromszintes épület minden szintjén megfelelő infrastruktúrát alakítottunk ki.

Az irodaházban különböző méretű irodákat, hagyományos tantermeket valamint számítógéptermeket is kiépítettünk, ezek mindegyike rövidebb-hosszabb ideig bérelhető.

Az irodák (15 m² - 60 m²) klimatizáltak, ISDN telefonvonallal és korlátlan internet hozzáféréssel rendelkeznek. Igény esetén bútorzatot is biztosítunk.

Az elméleti tantermek 50 fő részére biztosítanak teljes komfortot, nyugodt körülményeket az ismeretek elsajátításához. A számítógéptermekben 15-20 fő „saját” gépén sajátíthatja el a mai korban már nélkülözhetetlen informatikai tudást.

Minden terem korszerű oktatástechnológiai eszközökkel rendelkezik.

A bérleti díj tárgyi adómentes (0% ÁFA), és mértéke függ az igénybevétel jellegétől (alkalmi vagy tartós), amely terjedhet néhányórás igénybevételtől határozatlan ideig tartó bérlésig. Az irodák négyzetméterenkénti bérleti díja magában foglalja a bérelt terület kizárólagos használatát, a közös területek használatát, takarítását, a 7.00-19.00 közötti portaszolgálatot (hétfőtől- péntekig), a villamos energiát, a fűtést, a szemétszállítást illetve az időszakos karbantartást, felújítást. Az oktatást szolgáló helyiségek bérleti díja tartalmazza az eszközök (számítógépek, szoftverek, digitális tábla, projektor stb.) használatát.

Bérlési igényeinek megfogalmazása alapján ajánlatunkat a legrövidebb időn belül eljuttatjuk Önnek.

Az elegáns épület és a belső környezet, az elérhető szolgáltatások és a piacképes bérleti díjak együttesen hozzájárulnak az Ön üzleti sikerességéhez.